Doneer Nu!

Lever een bijdrage aan gezondheid en weerbaaarheid!
Dat kan op twee manieren: eenmalige gift of donateur worden.

VITale Ouderen Krijgskunstonderricht (VITOK) wordt geheel door vrijwilligers uitgevoerd. Wij willen de kosten voor oudere deelnemers zo laag mogelijk houden. Hiervoor zijn we sterk afhankelijk van donaties en erfstellingen.

Eenmalige gift

We doen graag wat terug.
Gevers die €25 of meer bijdragen hebben dat jaar toegang tot een najaar-evenement, genaamd ‘Samen-Trainen’. Mail naar info@vitok.nl als u daar prijs op stelt. Als gever/ster betaalt u voor het ‘Samen trainen‘ dan hetzelfde bedrag als een Aangeslotene van de Stichting.
Na een gift van €100 of meer stuurt het bestuur u in de persoonlijke bedankbrief bovendien een aanbod voor een gratis proefles Ouderenkrijgskunst bij een van de Aangeslotenen. Mail naar info@vitok.nl als u daar prijs op stelt.
Giften van €500 of meer worden met naam en toenaam (eventueel met logo van de gever/ster in kleur) opgenomen in het jaarprogramma bij een applicatiecursus, masterclass of Samen-Trainen event, naar keuze van de gever/ster. De sponsoring komt, onder andere, op de website van onze stichting te staan wanneer de gever/ster daar prijs op stelt. Mail naar info@vitok.nl om ons u wensen te laten weten.
Overweegt u ons te bedenken in uw testament? Dan hebben we het daar graag met u over. Mail ons via info@vitok.nl om een afspraak te maken.

€5€25€100€500Ander bedrag?
Neem contact op met info@vitok.nl
[Joey, kun je hier het Molly-doneerblok neerzetten voor 5, 25, 100 en 500? Ik lever je de reactieteksten bij de bedragen]

Donateur worden

Wilt u de Ouderenkrijgskunst voor gezondheid en weerbaarheid blijven steunen? Wordt dan donateur. Dat kan al voor €25,– per jaar (meer mag ook). U bent dan ieder jaar weer welkom op gezellige ‘Samen Trainen‘ evenementen, samen met de Aangeslotenen van de stichting die Ouderenkrijgskunst beoefenen en betaalt voor training en verblijf evenveel als zij. Ook kunt u een of meer gratis introductielessen kiezen en wordt u opgenomen in ons communicatienetwerk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Meldt u aan via info@vitok.nl [moet worden vervangen door een aanmeldingsformulier]

De VITOK-Stichting heeft bij de belastingdienst een aanvraag ingediend om als ANBI te worden erkend vanaf 3 juli 2023 om uw geld bij onze stichting nog meer te laten renderen! De belastingdienst meldde dat zij vóór november 2023 een beslissing zal nemen op onze aanvraag.

VITOK-Stichting
NL63 ABNA 0124 1775 65