Dan- en VITOKdiploma’s

Op 14 en 15 mei 2023 vonden de jaarlijkse NFK applicatiecursussen en masterclasses plaats van de Ouderenkrijgskunst. In Eindhoven en Zoelmond kwamen er vier 1e dan, vijf 2e dan en een 3e dan Kenko Kempo Karate bij en zijn de VITOK-licenties verkegen of verlegd voor drie assistenten, vier instructeurs en acht leraren/coaches.

Sportschool ElHatri Eindhoven, 13 mei 2023 met vier nieuwe 1e dan Kenko Kempo Karate

Sportschool ElHatri Eindhoven, 14 mei 2023, met vijf nieuwe 2e dan en één nieuwe 3e dan Kenko Kempo Karate

Zoelmond, maandag 15 mei 2023, trainen met de wandelstok

Als examinator en docent traden op Erich B. Ries, de ontwikkelaar van het Kenko Kempo Karate, Marja J.L. Reijnders Pelatih Pentjak Silat en Hennie Thijssen 7e dan Taekwon-do. Het dicentencorps bestond verder uit Guy de Ro 5e dan American Cane System en V. Hung Kieu met Hong Gia Quyen. Wim van de Leur moet, vanwege gezondheidsproblemen, helaas verstek laten gaan. Sportschool ElHatri stelde zijn buitendojo ter beschikking. De organisatie van de drie dagen lag in handen van Annelies (J.E.M.H.) van Bronswijk.

De VITOK-stichting feliciteert alle geslaagde examenkandidaten en bedankt examinatoren, docenten, onze manusjes-van-alles, fotografen en Appie El Hatri Shihan van Sportschool ElHatri. Zonder hen hadden deze drie succesvolle dagen er niet kunnen zijn!

+*+*+*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *