Master Class / Applicatiecursus

Onder auspiciën van de Nederlandse Federatie voor Krijgskunst (NFK) komt grootmeester Erich B. Ries 8e dan KKKO begin volgend jaar (dus 2021) een iMaster Class geven voor budo en wushu leraren. Het aantal deelnemers is beperkt tot vijftien.

In een zaterdagprogramma van 9.00u tot 17.00u komt het volledige palet van speciale Kenko Kempo Karate elementen aan bod, als Qi-Gong, Tai-Chi, kata en zelfverdediging.

Voor wie het volledige dagprogramma van de cursus volgt , is het mogelijk om getoetst te worden voor een 1e dan en laagste niveau docent KKKO (Kenko Kempo Karate Organisation e.v). Indien gewenst kan de Duitse 1e dangraad, worden gehomologeerd door de Nederlandse NFK.
Voor wie al een 1e dan KKKO bezit, is toetsing voor een 2e dan mogelijk.

Nadere details van de Master Class en de toetsen volgen binnenkort. Je kunt je ook nu al voorbereiden op de Master Class met het boek Kenko Kempo Karate – Weerbaarheid voor ouderen.

Wil je nu al meer weten? Vul dan het contactformulier in.

2 reacties op “Master Class / Applicatiecursus

 1. Beste mensen,
  Via mijn collega Piet Lagerwaard waarmee ik samenwerk in ons project Weerbaarheid en valpreventie 55 plus werd iker op gewezenn dat ook jullie ervaren en desundig zijn op het gebed van 50 plus weerbaarheid en gezondheid.
  Mijn naam os Paul Janssen (1954) en i beoefen vanaf mijn 17e rijgsunsten en budo vormen en met name AiKiDo, Do In, shiatsu en en qi qong.
  Ik ben serieus geinteresseerd in jullie activiteiten en cursus en het boek?
  Zouden jullie mij nadere info kunnen sturen?
  Hart Groet
  Paul Janssen

  1. Dag Paul,

   Ik schaam me diep dat deze mail bijna een jaar is blijven liggen.

   De meest actuele informatie is te vinden in:
   E.B. Ries, S. Wogawa. KENKO KEMPO KARATE®. Stiloffene Kampfkunst für Senioren und Menschen mit Handicap. Das Beste aus QiGong, Tai-Chi-Chuan, Karate und Gesundheitsgymnastik. Das vollständige Programm bis zum 3. Dan. Für Einsteiger, Quereinsteiger und Wiedereinsteiger in die Kampfkünste. Open Style Martial Arts for Seniors and People with Disabilities. The best of QiGong, Tai-Chi-Chuan, Karate and health gymnastics. The full program up to 3rd dan. For the new-comer, career changer and those returning to martial arts. Norderstedt: BoD 2022; ISBN 978-3-7543-5949-5

   De eerstvolgende applicatiecursus in Nederland is volgend jaar op de zaterdagen 12 mei en 3 juni 2023. Mocht je interesse hebben, mail dat dan naar info@kenkopempo.nl dan houden we je op de hoogte.

   Met groet,
   Johanna E.M.H. van Bronswijk 4e dan KKKO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *